false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation
950x200_banner_se_punchout-st.jpg

Vad är Punchout?

Punchout är en teknik som möjliggör för inköpssystem att samverka med webbutiker (e-handelsplatser). Syftet är att minimera underhållet av produktdata i inköpssystemen.


Praktiskt så går det till så att en köpare av produkter automatiskt blir inloggad i en leverantörs webbshop via sitt inköpssystem. Denna inloggning innehåller förutom användarinformation även information om vart webbshopen skall skicka produktdata vid avslutat köp. När köparen valt sina produkter i webbshopen och skall bekräfta ordern så ändras processen för webbshopen.

 

Istället för att bekräfta ordern och hantera den normalt så skickar webbshopen ”kundvagnen” tillbaka till inköpssystemet, som därmed får all information kring produkter, priser, leveranstider för just det behovet som köparen har. Efter detta blir flödet det normala för inköpsprocessen och inköpet kommer att skickas till leverantören via de traditionella inköpskanalerna (EDI, web-services, portaler eller fysiskt via inköpsorders).

Standarder: 

Open Catalog Interface (OCI 4.0)
 
 
Kontakt:
 
Kontakta Selga om du behöver veta mer om hur du kommer vidare med Punchout maila till bjorn.holmkvist@rexel.se

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.