false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Laddar...

Vänligen, ladda inte om eller lämna sidan.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation

Tillgänglighet och support

Behöver du hjälp finns vi tillgängliga alla vardagar kl. 08.00 - 16.00. Webbshopen är öppen dygnet runt, 24/7.
 
Registrera dig för att använda vår e-handel
För att kunna handla via webbshopen så måste du vara registrerad kund på Selga och ha ett kundnummer. Är du inte kund idag kan du ansöka om ett konto via vårt registreringsformulär. Sedvanlig kreditprovning genomförs av vår ekonomiavdelning.
 
Tillgänglig information
För att se GN priser, nettopriser, lagersaldo så måste du vara inloggad. Om du inte är registrerad användare kan du göra detta via vårt registreringsformulär.
 
Visa PDF-filer
Selga använder sig av PDF-filer för datablad och annan teknisk data.
För att öppna en PDF-fil krävs att du har Acrobat Reader installerat på din dator, du kan gratis ladda ner programvaran från Adobe's webbsida.

 

Välkommen till Selgas webbshop - din elgrossist av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmateriel sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.