false (Visa projekt)
cookie
Vi änvänder cookies för att höja din upplevelse hos oss. Genom att stänga detta meddelande godkänner du våra villkor.
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Ändra kundnummer kan påverka artikelpris och tillgänglighet. Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan.

Vill du fortsätta med denna ändring?

Detta kundnummer är inte längre aktivt, vänligen välj ett aktivt kundnummer.

Choose your Selga division
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation

Handla online!

Webbshoppen är öppen nästan dygnet runt och är välfylld med 33.000 artiklar på lager för omgående leverans. Beställer du senast klockan 17.30, så har du leveransen dagen efter. (Gäller lagervaror.)

Det finns många fördelar med att handla online och vi på Selga har som mål att bli det självklara valet i din vardag. Du ska snabbt kunna hitta produkter, priser, lagersaldo för att göra en beställning. På ditt konto kan du ändra dina uppgifter, kontrollera order- och fakturahistorik samt göra relationshandlingar och jobblistor. Smidigt.
 
Genom att använda snabborder, jobblistor och snabbkassa kan du effektivisera din vardag. Ännu bättre blir det nu när vi har nya produktkategorier som ska göra det lättare för dig att hitta produkter. Använd vår mobila version av hemsidan så kommer du snabbt in och kan göra en beställning var du än är.
 
För att få tillgång till dessa tjänster måste du vara registrerad användare och inloggad. Är du inte kund hos oss idag, kan du ansöka om ett konto via vårt registreringsformulär.
 
Välkommen!

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.