false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation

 

Webbutik för elproffs

Selga vill vara Sveriges bästa elgrossist. Vi har ett komplett sortiment produkter och tjänster för elinstallatörer och proffs. Vi har butiker i hela landet, från vår obemannade butik i Gällivare till Lund i söder, men även en välfylld och dygnet-runt-öppen butik.

Webbshopen är öppen nästan dygnet runt och är välfylld med runt 30.000 artiklar på lager för omgående leverans. Beställer du senast klockan 17.30, så har du leveransen dagen efter. (Se våra leveransbestämmelser)

Det finns många fördelar med att handla online och vi på Selga har som mål att bli det självklara valet i din vardag. Du ska snabbt kunna hitta produkter, priser, lagersaldo för att göra en beställning. På ditt konto kan du ändra dina uppgifter, kontrollera order- och fakturahistorik samt göra relationshandlingar och produktlistor smidigt!

För att få tillgång till dessa tjänster måste du vara registrerad användare och inloggad. Är du inte kund hos oss idag, kan du ansöka om ett konto genom att klicka här.

 

Välkommen till webbshopen!

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.