false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Laddar...

Vänligen, ladda inte om eller lämna sidan.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation

Rexel Industripartner

Med Rexel Industripartner får du mer tid över till annat på samma gång som du sänker totalkostnaderna och ökar din konkurrenskraft. Du får förslag på kostnadsoptimerade inköp av ett fullsortiment från de allra främsta industrileverantörerna.

 

Med färre kontakter med leverantörer, samlade leveranser och färre fakturor sparar du tid. En minskad mängd lagerlagt material minimerar bundet kapital. Vi erbjuder dessutom förslag på energibesparingar, TCO-kalkyler (Total Cost of Ownership) och utbildning av personal. Vid val av alternativ hjälper vi dig att kalkylera den totala ägandekostnaden (TCO) för att din produktionsanläggning ska ge bättre lönsamhet.

 

Minskade dolda kostnader

Vår målsättning är att frigöra resurser och minska dolda kostnader för din verksamhet. Det uppnår vi genom att tillsammans införa ett strukturerat arbetssätt som hindrar att arbetsmoment upprepas i flera led i värdekedjan. Resurser kan därmed frigöras för mer kvalitativa arbetsuppgifter.

 

Skräddarsytt för dig

Vi anpassar vårt koncept efter ditt sätt att arbeta vilket ger maximalt utnyttjande av dina resurser med fokus på produktivitet till så låg kostnad som möjligt. Den effektivitets- ökning du får, med lägre kostnad som följd, gör att din egen konkurrenskraft ökar.

 

Så går vi tillväga

Analys

Vi gör tillsammans en kostnadsanalys för att få fram besparingspotentialen för underhåll och hantering av er förrådsverksamhet.


Handlingsplan

Vi sätter tillsammans upp en handlingsplan för vad som ska genomföras, hur och när det ska genomföras och vilka effektiviseringsåtgärder och besparingar vi har som målsättning att göra. Vi följer sedan tillsammans upp planen för att kontrollera att önskat resultat är uppnått.

 

Handlingsplanen tar vi fram med fokus på:

  • Sortimentsoptimering
  • Leverantörsoptimering
  • Logistiktjänster
  • Produktionssupport
  • Energibesparingsprojekt

 

 

Mer information

Här kan du ladda ner och läsa mer om vårt erbjudande till industrin.

Broschyr Produktionssupport>>

Broschyr Rexel Industripartner>>

 

Kontakta oss

Vi är specialicerade inom Industri MRO och tillsammans kan vi hjälpa dig. Till våra olika produkterbjudanden har vi också olika tjänster som t.ex. finansiering av investering i energieffektiva produkter och förnybar energi, betalnings- och servicetjänster kopplat till t.ex laddsystem. Vi har även en central avdelning som heter Teknisk Försäljning som supportar våra industrikunder och filialer inom Selga och Storel med olika typer av projekt.

 

Vill du komma i kontakt med oss på Industri MRO så klickar du här.