false (Visa projekt)
cookie
Vi änvänder cookies för att höja din upplevelse hos oss. Genom att stänga detta meddelande godkänner du våra villkor.
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Ändra kundnummer kan påverka artikelpris och tillgänglighet. Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan.

Vill du fortsätta med denna ändring?

Detta kundnummer är inte längre aktivt, vänligen välj ett aktivt kundnummer.

Choose your Selga division
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation

Selga Industripartner -
Fast prisnivå och mer tid över till annat

Med Selga som industripartner sänker du kostnaderna till en ny fast nivå och ökar din konkurrenskraft. Du får ny flexibilitet och kostnadsoptimerade inköp av ett fullsortiment från de allra främsta industrileverantörerna.
 
Med färre kontakter med leverantörer, färre inleveranser och färre fakturor sparar du tid. En minskad mängd lagerlagt material minimerar bundet kapital. Vi erbjuder dessutom förslag på energibesparingar, TCO-kalkyler (Total Cost of Ownership) och utbildning av personal. Vid val av alternativ hjälper vi dig att kalkylera den totala ägandekostnaden (TCO) för att anläggningen ska ge bättre ekonomi på lång sikt.
 
Minskade dolda kostnader
Vår målsättning är att frigöra resurser och minska dolda kostnader för din verksamhet. Det uppnår vi genom att tillsammans införa ett strukturerat arbetssätt som hindrar att arbetsmoment upprepas i flera led i värdekedjan. Resurser kan därmed frigöras för mer kvalitativa arbetsuppgifter.
 
Skräddarsytt för dig
Vi anpassar vårt koncept efter ditt sätt att arbeta vilket ger maximalt utnyttjande av dina resurser med fokus på produktivitet till så låg kostnad som möjligt. Den effektivitetsökning du får, med lägre kostnad som följd, gör att din konkurrenskraft ökar.
 
Så går vi tillväga:
1. Kostnadsanalys
Vi gör tillsammans en kostnadsanalys för att få fram besparingspotentialen för underhåll och hantering av ert förråd.
 
2. Handlingsplan
Vi sätter tillsammans upp en handlingsplan för vad som ska genomföras, hur och när det ska genomföras och vilka effektiviseringsåtgärder och besparingar vi har som målsättning att göra. Vi följer sedan tillsammans upp planen för att kontrollera att önskat resultat är uppnått.
 
Handlingsplanen tar vi fram med fokus på:
- Färre leverantörer
- Färre fakturor
- Färre inleveranser
- Färre Infrakter
- Färre lagerartiklar
- Lägre kapitalbindning
- Lägre lagerhanteringskostnader
- Mindre inkurans
 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.