false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information

Selga vill härmed informera om att dröjsmålsräntan from 1:a februari 2020 justeras till 2% per månad. 

Vänligen ta del utav aktuella försäljningsvillkor i våra leveransbestämmelser. Läs mer här >>

Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation

Selga Academy våren 2020

 

Kompetens är utvecklande! 
Att investera i kompetens utvecklar inte bara den enskilde medarbetaren utan även företaget. När kraven på lönsamhet och effektivitet hela tiden ökar och konkurrensen hårdnar är det viktigt att hålla kompetensen på en hög nivå. Teknikutvecklingen och nya komplexa helhetslösningar ställer krav på ny kunskap. Att satsa på ökad kompetens är inte en kostnad utan en investering i konkurrensfördelar.
 
I SelgaAcademy erbjuder vi ett brett utbud av utbildningar. Vi har hela tiden koll på vad som är aktuellt på marknaden söker löpande nya utbildningar till vår kursverksamhet. Målet är att öka våra kunders kunskap och förståelse inom olika områden samtidigt som vi också kan vidareutveckla våra medarbetares kompetens.
 
Prova SelgaAcademy när du vill lära dig mer om till exempel KNX, el/elsäkerhet, larm/säkerhet/passersystem, installationskontroll, kommunikation, affärsmannaskap, solenergi, laddystem etc. Du hittar även certifieringsutbildning för lift-och fallskydd, olika kurser inom hälsa/sjukvård med mera.
 
Vi anordnar öppna kurser på våra filialer och flera av dem är inplanerade i ett schema som du hittar här. Vi kan även arrangera kundanpassade utbildningar för just dig eller ditt företags behov och önskemål. Prata med din kontakt på Selga som kan berätta mer.
 
Ladda ner kursprogrammet här.

 

 

158px-bildkatalogVT2020.jpg

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.