false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information

Selga vill härmed informera om att dröjsmålsräntan from 1:a februari 2020 justeras till 2% per månad. 

Vänligen ta del utav aktuella försäljningsvillkor i våra leveransbestämmelser. Läs mer här >>

Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation

Rexel Group

I mer än 40 år har Rexel vuxit, framför allt genom att förutse framtida behov på sina marknader och hos sina kunder. Selga ingår i den franska elgrossistkoncernen Rexel sedan 1996. Det är en stor fördel, på många sätt.
 
Att ligga steget före med innovativa lösningar för elförsörjning inom sektorerna industri, kommersiella fastigheter och privata bostäder, som skapar lönsamhet och utvecklar kundernas verksamhet. Rexel erbjuder ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering.
 
Rexel finns representerade i 38 länder i Nordamerika, Europa, Asien och Stillahavsområdet samt Latinamerika. Med cirka 30.000 anställda, 40 varumärken,  och 2.300 butiker är Rexel en av de världsledande elgrossisterna.
 
Här hittar du en av världens största elgrossister: www.rexel.com
Besök Rexel Sveriges hemsida: www.rexel.se
 
Utdelningsadress
Rexel Sverige AB
Box 103
125 23 Älvsjö
08-556 214 00
 
Org.nr: 556062-0220

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.