false (Visa projekt)
cookie
Vi änvänder cookies för att höja din upplevelse hos oss. Genom att stänga detta meddelande godkänner du våra villkor.
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Ändra kundnummer kan påverka artikelpris och tillgänglighet. Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan.

Vill du fortsätta med denna ändring?

Detta kundnummer är inte längre aktivt, vänligen välj ett aktivt kundnummer.

Choose your Selga division
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

text.skipToContent text.skipToNavigation

Rexel Building Automation

För att klara en omställning till förnybara system och ökad energieffektivisering för att minska vårt globala klimatavtryck behöver byggnader göras mer ”smarta”. Vi behöver ta kontroll över energiförbrukningen för till exempel belysning och klimatanläggningar så att de inte går på ”tomgång” när ingen är där. Det är kostsamt för alla – inte minst för vår miljö.
 
Vi är experter på teknik som gör fastigheter smartare. Genom att styra olika funktioner i en fastighet påverkas energi- och underhållskostnader och också komforten. Vi arbetar i huvudsak med KNX som är standard för hem- och fastighetsautomation i hela Europa. Det är enkelt att installera, mycket funktionellt och det finns massor av produkter från en mängd olika leverantörer. Självklart passar KNX också i privata hem där snygga knappar, komfortfunktioner och andra smarta funktioner som till exempel ”släck allt” kan installeras. Styrning kan också hanteras via smarta telefoner eller läsplattor.
 
Rexel har lång erfarenhet av att ta fram flexibla lösningar för optimal styrning och energieffektivitet. Vi arrangerar utbildningar och seminarier inom KNX och hjälper gärna dig som kund att sälja in lösningar hos dina kunder.

 

Referensprojekt

Vi har hjälp kunder med olika projekt, allt ifrån privata villor till stora kontorsprojekt. Med vår kompetens väljer vi produkter från våra olika leverantörer utifrån kundens önskemål för att få en så effektiv anläggning som möjligt. Målsättningen är att fokusera på energieffektivisering och öka komfort och användarvänligheten.  Du kan läsa mer om våra referensprojekt här.

 

Mer information

Här kan du läsa mer eller ladda hem våra broschyrer hem & fastighetsautomation. På Selga Academy har vi utbildningar inom KNX där du får kunskap om KNX och dess möjligheter.

Smarta hus – Mer komfort, mindre energi
>>
Selga Academy >>

 


Kontakta oss

Vi är marknadsledande inom dessa områden och tillsammans kan vi hjälpa dig i ditt projekt oavsett vem du är. Till våra produktutbud har vi också olika tjänster som t.ex. finansiering av din investering för att få ett smartare hus. Vi har en central avdelning som heter Teknisk Försäljning som supportar kunder och våra filialer med olika typer av projekt, vi är också många på Selga som kan hem & fastighetsautomation och lämna kundanpassade förslag.

Vi du komma i kontakt med oss på Teknisk Försäljning så klicka här eller tag kontakt med din säljare på Selga.

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.