false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation
950x_Banner_Poängsätt_oss_Selga.jpg

Poängsätt 5 produkter och vinn en iPhone 8

Vi vill veta vad du tycker om produkter du köpt från oss. Går du in på selga.se och betygssätter fem produkter och skriver ett omdöme om varje produkt deltar du i utlottningen av en iPhone 8. Ju fler produkter du poängsätter och skriver omdömen om desto större är chansen att just du vinner en iPhone 8!

Gå in och poängsätt redan nu! 

Hur går det till?  Gå till valfri produkt på www.selga.se och klicka på länken "Skriv en recension" eller "Bli först att skriva en recension".

Obs! För att kunna delta i utlottningen är det viktigt att du anger den e-postadress du har registrerat i Selgas webbshop när du poängsätter och ger omdömen.Aktiviteten pågår mellan 21 november och 10 december, och om du har minst 5 accepterade omdömen den 10 december deltar du i utlottningen av en iPhone 8. Vinnaren meddelas senast den 13 december på den e-postadress som använts vid poängsättningen.

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.