false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information

Selga vill härmed informera om att dröjsmålsräntan from 1:a februari 2020 justeras till 2% per månad. 

Vänligen ta del utav aktuella försäljningsvillkor i våra leveransbestämmelser. Läs mer här >>

Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation
Fråga oss först!
 
Selga har funnits sedan 1969. Idag är vi en rikstäckande elgrossist med 230 engagerade medarbetare i 32 butiker runt om i Sverige. Vi ingår i den franska och världsledande elgrossistkoncernen Rexel. Det innebär att vi snabbt kan vara först med all världens tekniska nyheter.
Vi vill tillhandahålla ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Vi delar gärna med oss till dig.
 
Lätta att nå – där du vill
Våra säljare jobbar för dig på 35 platser i landet och du når oss via telefon och e-post, i våra butiker och genom att vi besöker dig. På www.selga.se och http://m.selga.se har du åtkomst till information om artiklar och möjlighet att beställa varor dygnet runt. Gör du din beställning innan 17.30 så får du din leverans följande vardag (lokala avvikelser kan förekomma). Gör du din beställning på telefon får du leveransen följande vardag, om beställningen görs innan 16.30.
 

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.