false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation
Mobilgirot
Vill du kunna ge dina kunder möjlighet att välja hur de vill betala? Med Mobilgirot har du möjlighet att ta betat via kort, Swish, banköverföring, delbetalning eller faktura. Denna tjänst gör det möjligt att få betalt inom 58 sekunder och minska dina kreditrisker. Den fungerar med ditt vanliga faktureringsprogram och du får dagligen rapporter på de transaktioner som skett. Det enda din kund behöver är en mobiltelefon. En länk kommer till kunderna där de får välja hur de vill betala. Tjänsten hanterar även ROT och RUT i en mycket enklare process än du troligtvis är van vid.
Det kostar inget att signa upp sig för tjänsten, man betalar per transaktion när den används. 
 
 
Mer information
Här kan du ladda ner och läsa mer om alla våra finanstjänster. 
 
Mobilgirot - en modern betallösning >> (PDF)

Broschyr Rexel Finansservice >> (PDF) 


Kontakta oss

Att erbjuda flexibla och innovativa tjänster och produkter inom området finansiering är en del i vårt helhetserbjudande. Har du frågor är du välkommen att maila oss på finanstjanster@rexel.se, eller tag kontakt med din säljare på Selga.  

 

 

Mobilgirot - den digitala betaltjänsten. Ta betalt med mobilen i Mobilgirot.
   
Skicka faktura via Mobilgirot. Skicka ROT-betalning med Mobilgirot.

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.