false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information

Selga vill härmed informera om att dröjsmålsräntan from 1:a februari 2020 justeras till 2% per månad. 

Vänligen ta del utav aktuella försäljningsvillkor i våra leveransbestämmelser. Läs mer här >>

Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation

Våra leveranslöften - leverera rätt produkter till rätt plats

Att leverera rätt produkter till rätt plats, på rätt tid och till rätt pris är grossistens vardag. Det är produkterna som är kärnan i vår verksamhet och vår utmaning är att du ska hitta det du behöver hos oss. Det ska vara enkelt att beställa, oavsett om du gör det via personlig kontakt eller via elektroniska verktyg. Din vardag ska vara så enkel och kostnadeffektiv som möjligt.

 

  • Beställningar online före 17.30 levereras dagen efter (lokala avvikelser kan förekomma).
  • Beställningar efter 17.30 sker ytterligare en dag senare.
  • Exempel: beställningen läggs torsdag efter 17.30 och då sker leverans på måndag.
  • Vill du försäkra dig om leverans av kabel grövre än 70mm2 och långgods, över 3 meter (kabelstegar, markrör, stolpar etc), beställ före 15.00.
 
Selgas leveransbestämmelser 2019
ALEM
Mer information om våra butiker hittar du här .

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.