false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation
Delbetalning för företag 
Om du vill ligga steget före dina konkurrenter, ha möjlighet att få in fler affärer och få en bättre likviditet är detta en tjänst för dig. Vår samarbetspartner De Lage Landen erbjuder din kund eller dig som vår kundfinansiering vid investeringar. Genom denna tjänst kan du få igenom icke budgeterade affärer och du som vår kund har möjlighet att expandera utan att binda upp ditt kapital i denna investering.
 
Har du kunder som till exempel ska byta belysning i föreningens garage, installera solenergi på en lada eller vill investera i laddstolpar till sitt bolag är detta verktyget som kan generera fler affärer. Denna tjänst kan även hjälpa dig när du vill investera i en dyrare produkt som exempelvis en fibersvets. I stället för att lägga pengar på att hyra eller binda upp kapital i din investering kan du finansiera ditt inköp. Finansieringen gäller både produkt och installation med en återbetalningstid på upp till 60 månader. Det bästa av allt är att det inte kostar dig något att erbjuda denna tjänst.
 
Mer information
Här kan du ladda ner och läsa mer om alla våra finanstjänster. 
 Kontakta oss
Att erbjuda flexibla och innovativa tjänster och produkter inom området finansiering är en del i vårt helhetserbjudande. Har du frågor är du välkommen att maila oss på finanstjanster@rexel.se, eller tag kontakt med din säljare på Selga. 

 

DLL-Foretagslan-jan20.pdf