false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation

IP-kameralösningar – trygghetsskapande teknik

Tekniken inom det här området utvecklats fort. Från att ha använt kamera till att övervaka ett område med rörelsedetektering kan vi idag ställa frågan ”Vad vill vi att kameran ska göra för uppgift?” Vi har de delar som behövs för en bra kamerainstallation. Vi hjälper också till att checka av frågeställningarna för att installationen och funktionerna ska bli enligt önskemål och behov. Vilken prestanda behövs? Hur ska jag koppla ihop det? Hur och var ska det inspelade materialet lagras?  Finns rätt ljusförutsättningar? Det är frågeställningar som vi hjälper till med. 

 

Vi har valt att dela in kameror i 3 olika kategorier:

  • Rörelsedetektering – enklare installation där man vill få kontroll över ett område, gärna med möjlighet att bli notifierad när något händer.
  • Intelligent rörelsedetektering – när man ställer högre krav på att få veta mer specifikt vad som händer. Exempelvis att få bort falska larm vid rörelser som egentligen inte ska larma.
  • Affärsanalys - hur människor rör sig i den övervakade ytan, personräkning, ålder-/könsbestämning, möjligheterna är oändliga!


Mer information

Här kan du läsa mer eller ladda hem våra broschyrer om IP-kameralösningar. Vi har också kurser rörande kamerateknik på Selga Academy – du hittar hela vårt kursutbud via länken nedan.


Trygghet med ny teknik >>

Selga Academy >>


Kontakta oss

Vi är specialister inom dessa områden och tillsammans kan vi hjälpa dig i ditt projekt oavsett vem du är. Till våra produktutbud har vi också olika tjänster som t.ex. finansiering av investering i trygghetskameror eller larmsystem. Vi har en central avdelning som heter Teknisk Försäljning som supportar kunder och våra filialer med olika typer av projekt, vi är också många på Selga som kan hjälpa dig och lämna kundanpassade förslag.


Vi du komma i kontakt med oss på Teknisk Försäljning så klicka här eller tag kontakt med din säljare på Selga.

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.