false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information

Selga justerar priserna den 1 januari 2019, då också de nya priserna finns tillgängliga här på denna hemsida. Frågor? Kontakta din säljare på Selga!

Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation
Gigamedia_Banner_950x120.jpg

Gigamedia firar 20 år

Hej! Gigamedia firar 20 år och vi vill göra något extra för våra kunder som bidragit till en fantastisk utveckling sedan starten. Därför har du nu chansen att vinna en studieresa till Paris för två personer på ditt företag. Resan kommer att äga rum i maj 2018. Vi kommer bland annat att besöka Gigamedias showroom i Paris. Du och din kollega kommer få träffa några av våra produktchefer och få nya nyttiga kunskaper om datanät, koppar och fiber. Vi kommer givetvis också ta del av stadens stora nöjesutbud och besöka några sevärdheter.

 

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en snygg bild på en proffsig Gigamedia-installation. Låt fantasin flöda och använd dina fototalanger! Alla insända förslag kommer att bedömas av en jury bestående av Rexel-personal från marknadsavdelningen, teknisk försäljning och givetvis Gigamedia. De tre bästa fotografierna kommer belönas med plats för två personer på vår studieresa till Paris. Medresenären skall ha en yrkesmässig relation till vinnaren. 

 

Ditt bidrag mailas till 20@gigamedia.se senast 2/3. Motivera gärna varför just din bild är ett vinnande bidrag. Vinnarna koras och meddelas under vecka 9, 2018.

Lycka till!

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.