text.skipToContent text.skipToNavigation
false (Visa projekt)
Vi änvänder cookies för att höja din upplevelse hos oss. Genom att stänga detta meddelande godkänner du våra villkor.
Choose your {0} division
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Gigamedia_Banner_950x120.jpg

Gigamedia firar 20 år

Hej! Gigamedia firar 20 år och vi vill göra något extra för våra kunder som bidragit till en fantastisk utveckling sedan starten. Därför har du nu chansen att vinna en studieresa till Paris för två personer på ditt företag. Resan kommer att äga rum i maj 2018. Vi kommer bland annat att besöka Gigamedias showroom i Paris. Du och din kollega kommer få träffa några av våra produktchefer och få nya nyttiga kunskaper om datanät, koppar och fiber. Vi kommer givetvis också ta del av stadens stora nöjesutbud och besöka några sevärdheter.

 

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att ta en snygg bild på en proffsig Gigamedia-installation. Låt fantasin flöda och använd dina fototalanger! Alla insända förslag kommer att bedömas av en jury bestående av Rexel-personal från marknadsavdelningen, teknisk försäljning och givetvis Gigamedia. De tre bästa fotografierna kommer belönas med plats för två personer på vår studieresa till Paris. Medresenären skall ha en yrkesmässig relation till vinnaren. 

 

Ditt bidrag mailas till 20@gigamedia.se senast 2/3. Motivera gärna varför just din bild är ett vinnande bidrag. Vinnarna koras och meddelas under vecka 9, 2018.

Lycka till!