false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation
Datanätverk
 
Passivt – Kopparkabelsystem
Kompletta system för professionella datanätsinstallationer. Här arbetar vi bl.a. med vårt eget varumärke Gigamedia, ett komplett fabrikat som har alla de komponenter som behövs både inom fiber och kopparlösningar. Vi supportar dig i ditt projekt och ser till att din kund får den bästa lösningen.
 
Passivt – Fiber
Många uppfattar fibernätverk som komplext och svårt. Det finns många olika typer av kabel, kontakter och utrustning som behövs för att få ihop installationen. Rexel Data Solutions hjälper dig att hitta rätt produkter och lösning för ditt projekt, oavsett om det handlar om att koppla ihop ett våningsplan/fastighet eller om det är ett FTTH (Fiber to the Home) projekt.  
Är du inte igång med fiberarbeten? Vi har utbildningar som ger tillräcklig kunskap för att komma igång.
 
Ladda ner senaste Fiberkatalogen här (2018).
 
Aktivt – det vi kopplar in i nätverket
Ingenting är starkare än den svagaste länken. Vi har satt ihop ett bra sortiment av aktiva produkter som ska ge bästa prestanda. Switchar, routrar, brandväggar, trådlösa WiFi-lösningar och mycket mer.
 
Mer information
Här kan du ladda ner och läsa mer om datanätverk. Vi har också kurser rörande datanätverk på Selga Academy – du hittar hela vårt kursutbud via länken nedan.

Gigamedia – Proffsigt helt enkelt >>
Selga Academy >>

 
Kontakta oss
Vi är specialister inom dessa områden och tillsammans kan vi hjälpa dig i ditt projekt oavsett vem du är. Till våra produktutbud har vi också olika tjänster som t.ex. finansiering av investering i trygghetskameror eller larmsystem. Vi har en central avdelning som heter Teknisk Försäljning som supportar kunder och våra filialer med olika typer av projekt, vi är också många på Selga som kan hjälpa dig och lämna kundanpassade förslag.

Vi du komma i kontakt med oss på Teknisk Försäljning så klicka här eller tag kontakt med din säljare på Selga.

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.