false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation
Belysning
Att byta ut befintliga belysningsanläggningar till bättre och mer energieffektiv belysning är det effektivaste sättet att minska sin energiförbrukning. Vi arbetar med energiinventeringar tillsammans med våra installatörer och lämnar ett komplett investeringsunderlag, baserad på en behovsinventering med återbetalningstidbaserat på TCO-kalkyler. Har du som elinstallatör en kund som har gammal eller ineffektiv belysning så tag kontakt med oss.

Mer information
Här kan du ladda ner och läsa mer om energieffektiv belysning. Vi har också kurser rörande belysning på Selga Academy – du hittar hela vårt kursutbud via länken nedan.

Belysning – Lönsamt och långsiktigt >>
Selga Academy >>

Referensprojekt solenergi och belysning
En av våra uppdragsgivare är Cecilia Hägglöf, VD på TeknoDetaljer i Järfälla AB, sänkte sin energiförbrukning med ny belysning och investerade i solenergi i företagets fabrikslokaler. Du kan läsa mer om referensprojektet här.

Kontakta oss
Vi är marknadsledande inom dessa områden och tillsammans kan vi hjälpa dig i ditt projekt oavsett vem du är. Till våra produktutbud har vi också olika tjänster som t.ex. finansiering av investering i energieffektiva produkter och förnybar energi, betalnings- och servicetjänster kopplat till laddsystem. Vi har en central avdelning som heter Teknisk Försäljning som supportar kunder och våra filialer med olika typer av projekt, vi är också många på Selga som kan projektera och lämna kundanpassade förslag.

Vi du komma i kontakt med oss på Teknisk Försäljning så klicka här eller tag kontakt med din säljare på Selga.

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmateriel sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.