false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information

Selga vill härmed informera om att dröjsmålsräntan from 1:a februari 2020 justeras till 2% per månad. 

Vänligen ta del utav aktuella försäljningsvillkor i våra leveransbestämmelser. Läs mer här >>

Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation
Anvandarvillkor_SE_950x200_banner.jpg

Villkor för köp via Rexels webbshoppar

 
Denna webbplats ägs av Rexel Sverige AB org. nr. 556062-0220 (varumärkena Storel & Selga), Prästgårdsgränd 4, 125 23 Älvsjö. Storel och Selga är varumärken som ingår i Rexel koncernen. Rexel är världsledande i elgrossistbranschen med verksamhet i 26 länder och har ca 27.000 medarbetare.
Genom att besöka Rexels webbplatser accepterar du dessa villkor (”Villkoren”).
Rexel kan vid var tid ändra Villkoren, utan att dessförinnan annonsera ändringen. Vänligen besök denna sida och kontrollera Villkoren varje gång du besöker Rexels webbplatser.
 
1. Ansvar
Innehållet på Rexels webbplatser, med undantag för särskilda regler gällande Rexels webbshoppar, tillhandahålls endast i informationssyfte och är inte att anse som ett bindande erbjudande, garanti eller utfästelse.
 
Webbplatsernas innehåll kan utan att detta annonseras särskilt tas bort eller förändras från tid till annan.
 
Rexel garanterar inte att webbplatserna och/eller webbshopparna alltid är tillgängliga. Rexel ansvarar inte för skada som beror på att Rexels webbplatser inte är tillgänglig.
 
Rexel eftersträvar att all information som visas på webbplatserna ska vara korrekt och rättar eventuella fel så snart dessa kommer till Rexels kännedom. Rexel ansvarar inte för eventuell skada eller förlust som uppstår i anledning av att informationen på webbplatserna är felaktig.
 
Rexel ansvar inte för skada på datasystem eller för förlust av data som beror på användandet av webbplatserna och vi kan inte garantera att filer som laddas ner är fria från virus eller annan smitta. Det åligger var och en som använder webbplatserna att själv tillse att dator och annan utrustning är skyddade av relevanta brandväggar och antivirusprogramvara.
 
2. Länkar 
Rexels webbplatser kan innehålla länkar till webbsidor som tillhandahålls av tredje part. Rexel ansvarar inte för innehåll som tillhandahålls av sådan tredje part och inte heller för hur sådan tredje part behandlar användar- och/eller personuppgifter. Rexel ansvarar således inte för förlust eller skada som du kan åsamkas genom att klicka på en sådan länk.
 
3. Immateriella rättigheter 
Alla immateriella rättigheter till allt material (inklusive bilder, filmer, text, data, grafik, logotyp, struktur och layout) som förekommer på webbplatserna tillhör Rexel och/eller dess rättighetshavare. Som användare har du således inte rätt att kopiera, ladda ner, redigera eller sprida innehållet på dessa webbplatser, eller någon rätt att använda innehållet på något annat sätt än i syfte att betrakta webbplatserna och använda webbshopparna. 
 
Varumärken eller firmanamn som förekommer på denna webbplats får inte användas i marknadsföring eller publiceras utan skriftligt medgivande från Rexel Sverige AB.
 
4. Inloggningsuppgifter 
Vissa delar av Rexels webbplatser kräver personlig inloggning för att du ska kunna tillgodogöra dig webbplatsens innehåll. Det är av största vikt att du inte lämnar ut användarnamn och lösenord till obehöriga och att obehörig person inte kan använda sig av de uppgifter som anges i inloggningsuppgifterna i syfte att utge sig för att vara dig eller behörig att företräda dig eller ditt företag.
 
Rexel bär inget ansvar för skada eller förlust som uppkommer hos dig eller ditt företag som en följd av obehörig inloggning med dina inloggningsuppgifter.
 
5. Integritet 
Vi samlar in och behandlar personuppgifter i samband med användande av vår webbplats. Vår Integritetspolicy innehåller viktig information om användande av dina personuppgifter. Integritetspolicyn hittar du här.

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.