false (Visa projekt)
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
Totalt:
Totalt:
text.skipToContent text.skipToNavigation

Klubben för proffs!

Selga Xtra är vår kundklubb som riktar sig till små och medelstora installatörsfirmor. Som medlem får du poäng när handlar hos oss och när du deltar i våra utbildningar. Poäng som du kan byta antingen mot mer utbildning eller produkter i vår premieshop. Dessutom arrangerar vi varje år ett antal klubbevent runt om i landet. I klubbportalen hittar du samarbetspartner som ger dig olika förmåner, klubbklipp och ibland ett frågequiz som kan ge lite extra poäng.

 

I vår fullspäckade premieshop hittar du över 4 000 produkter och upplevelser som du kan lösa in intjänade poäng mot. Med allt från mobiler och köksartiklar till surfplattor och city-weekend är vi säkra på att alla kan hitta något som passar. 

 

Vi erbjuder dig och ditt företag relevanta och intressanta utbildningar via Selga Academy. Vår övertygelse är att detta gör ditt företag mer konkurrenskraftig och att dina kundkontakter bli ännu mer givande. Dessutom får företaget poäng för deltagande i våra utbildningar. Till Selga Academy » (kurskatalogen).

 

Vi har avtal med olika samarbetspartners som du, som medlem kan ta del av, t ex rabatt på servicebilar.

 

Prata med din säljare för att få veta mer om klubben och hur du blir medlem.

 

 

Som medlem i Selga Xtra får du:

  • Delta i våra utbildningar och få poäng på kursavgiften (gäller inte kurser som arrangeras av externa utbildningsföretag)
  • Ta del av klubbklipp
  • Få tillgång till förmåner från våra samarbetspartners
  • Tjäna poäng på inköp och kunskapstester
  • Lös in poäng mot premier och upplevelser i vår välfyllda premieshop
  • Delta i Selga Xtra-aktiviteter och semninariedagar

 

Med Selga Xtra vill vi satsa ännu mer på att erbjuda dig och ditt företag relevanta och intressanta utbildningar via Selga Academy. Vår övertygelse är att detta gör dig mer konkurrenskraftig och att det dessutom gör dina kundkontakter mer givande. 

 

 

leverantörer_selga_xtra leverantörer Selga Xtra Elko.se energizer.se

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, fastighetsägare, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.