false (Visa projekt)
cookie
Vi änvänder cookies för att höja din upplevelse hos oss. Genom att stänga detta meddelande godkänner du våra villkor.
Vi har uppdaterat vår integritetspolicy. Visa information
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Ändra kundnummer kan påverka artikelpris och tillgänglighet. Addressen du valt kan också ha ändrats i kassan.

Vill du fortsätta med denna ändring?

Detta kundnummer är inte längre aktivt, vänligen välj ett aktivt kundnummer.

Choose your Selga division
Update Cart?

Changing division would affect availability and pricing of products in your cart.

Please update your zip code for accurate availability information.
text.skipToContent text.skipToNavigation
Delbetalning för konsument
 
Vi kan erbjuda privatpersoner som vill investera i en solcellsanläggning, laddsystem för elbil, ett smart hem med KNX eller ett kamerasystem/trygghetslösning delbetalning att delbetala sin investering genom Ecster.  
 
Kunden ansöker om ett lånelöfte och får besked direkt, och med lånelöftet beviljat, behövs ingen ytterligare kreditprövning. Lånelöftet gäller i en månad. 
 
Kunden väljer själv att ha en fast månadskostnad eller om kunden hellre vill betala av lite mer i början och mindre per månad i takt med att lånet betalas av.
 
 
Kontakt
För att kunna erbjuda din slutkund delbetalning via Ecster behöver du teckna ett avtal med Ecster. Kontakta oss på finanstjanster@selga.se.

 

Välkommen till Selgas webbshop - din distributör av elartiklar.
 
Fler än 10 000 elektriker och industrikunder handlar från Selga varje dag – en fullsortimentgrossist för elartiklar. Selga har sålt elmaterial sedan 1969 och har butiker i hela landet. Våra kunder omfattar elektriker, stora installatörsfirmor, byggföretag, automationsspecialister och stora industriföretag. Utöver vår webbshop tillhandahåller vi EDI-lösningar och Punch Out. På Selga tillhandahåller vi ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Fråga oss först! Vårt sortiment omfattar belysning, kablar, elnätsmateriel, strömställarsortiment, industrikomponenter, tele/data, laddstolpar, solpaneler, smart hemteknik och produkter för värme och komfort. Är du en registrerad kund kan du se dina priser och lagertillgänglighet direkt i webbshopen. Vi har 120.000 artiklar i vårt sortiment från kända varumärken som Schneider Electric, ABB, Hager, Garo, PM flex, Draka, Zebra, Bizline, Gigamedia och många fler. Registrera dig som Selgakund idag.